Fulfilment coördinator – Zuid Holland, NL (closed)

Zoek jij een uitdagende baan in een internationale en commerciele omgeving, waar toekomst in zit? En ben jij die enthousiaste collega die graag mensen helpt en zoekt naar oplossingen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie omschrijving

Je fungeert als spin in het web tussen o.a. de afdeling verkoop, inkoop en logistiek! En werkt in het team dat de Traders ondersteund. Het takenpakket bestaat onder andere uit het begeleiden van het totale in- en verkoopproces, en daarnaast verwerk je de in- en verkooporders, planning en communicatie met leverancier en klant. Verder begeleid je de interne en externe logistieke processen van leverancier tot klant, zoals de planning en het regelen van internationale transporten en communicatie. Dit alles maakt je verantwoordelijk voor het beheren van de orderportefeuille en het maken van uitleverrapportages.

Vereisten

  • Je beschikt over een HBO diploma.
  • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur per week).
  • Je hebt 3 – 5 jaar werkervaring als fulfillment coordinator, merchandise allocator of commercieel assistent, liefst in een commerciële omgeving.
  • Je beheersing van de Nederlandse-, Engelse-, en Chinese taal in woord en geschrift is uitstekend
  • Je beheersing van Microsoft Office (Navision is een pré) is uitmuntend.
  • Je bent een flexibele, doortastende, accurate, pro-actieve en pragmatische professional.
  • Je bent enthousiaste teamplayer die gedreven, klantgericht, oplossings- en resultaatgericht is.
  • Uiteraard beschik je over goede communicatieve- en sociale skills.

Wij bieden

Een gevarieerde en uitdagende functie in een informele en no-nonsense werkomgeving, binnen een dynamische en internationale werkomgeving, waar ontwikkeling en succes centraal staan. De arbeidsvoorwaarden sluiten aan bij je kennis en ervaring.

Over de organisatie

Ons klant is een internationale handelsonderneming die bestaat uit allround import en export bedrijven. Ons kantoor is gevestigd in Zuid Holland, waar wij met veel verschillende nationaliteiten werken.

Contact Ms. Serena Wang, Email: s.wang@hoitalent.com

Apply for this job:

[contact-form-7 404 "Not Found"]